Saturday, January 5, 2008

Igati tulemuslik päev

Päev algas varakult, nii nagu meil siin maal juba kombeks on. Harjumuspäraselt sõitsime loomulikult algatuseks ligi 2h autoga, eks ikka Blairgowriesse, sinna, kus võistlus oli. Ainukeseks erinevuseks teistest edasi-tagasi sõitudest oli see, et tegime seda Budgetist renditud Toyota Hiace-iga, milles oli 2 kohta. Võib vast ära märkida, et meid oli tubli neli. Istusime siis kahekesi taga kongis ning mõne kilomeetri järel sai sellegagi ära harjutud, lõpuks jäin isegi magama.
Siiski, seda autot ei rentinud me lihtsalt niisama, sellel oli sügav mõte-Hiace-il oli kärukonks, seega saime tuua Blairgowriest ära kummika ning paadid. Kõik läks igati sujuvalt kui välja arvestada vahejuhtum kohaliku veepolitseiga, kes mind ja Argot kinni pidas selle eest, et meil polnud vesti ega tegelikult mitte midagi, mida Austraalia veeteedeamet nõuab, nagu näiteks tulekustuti, hädaabi rakett jne. Sellest keerutasime end kergesti välja, aitas vaid paarist sõnast, et me pole kohalikud ja veel enam. oleme siin purjetamisvõistlusteks. Pääsesimegi trahvist.

Niisiis, paadid Brightonisse saanud, ei olnud seal enam üldse nii üksik tunne kui 10 päeva tagasi. Nüüdseks oli sinna kogunenud oma 80 laserit ning meil polnud oma paate enam kuhugi panna. Vaiko ja Ants läksid kaatrid vette panema ja meil polnud Argoga mitte midagi tarka teha, seega läksime kuumuse peletamiseks ujuma. Kuumuseks võiks nimetada seda, mis meil täna jälle valitses, 40 kraadi. Vette minnes sai Argo endale paljajalu käimise eest talla alla villid. Minul läks õnneks paremini, jooksin ehk kiiremini, kes teab?!

Pärast seda muutus kuumus veel vähem talutavaks ning otsustasime koju ära tulla ja oodata õhtu saabumist. Umbes seitsme paiku läksime veel Vooremaadega Golfi Range-ile, nemad siis esmakordselt. Väga tore oli ja Golfi-virginitel tuli suurepäraselt välja. Siiski, 40-st kraadist oli järele jäänud veel ligi 35 ja sedagi kaua ei talunud. Tulime koju ja ootan und, et magama minna ning homse päevaga jällegi varakult alustada, kell 10 vee peale.
Homseni!

2 comments:

lauri said...

sau...mattias murdi rangluu ja ei tulnud siia siin üks teine soomlane tuli Benjamin on ta nimi.. aga jah kui ehk juhtub et järgmine aasta tuleme siia siis näed paate:D

mmmerit said...

Oh jaa!
Tead naudi seda kuumust, jõuad siia siis sompad ainult lumes :D
Tänasest algas sadu, ennustavad küll homsest jälle vihmapoissi.. aga kes seda teab!
ILUS ON!!! ja tegime selle aasta esimesed driftid Kirkega :D

ilusat puhkust ja palju õnnnneee!
:)