Tuesday, March 18, 2008

Eelsõidud läbi

Hei!

Täna pole enam nii kiire kui eelnevatel päevadel, seega üritan teha kerge kokkuvõtte sellest, mis on aset leidnud.

Eelsõidud on nüüdseks läbi!
Õnneks võin teile öelda, et pääsesin kuldlaevastikku, seega on säilinud õhkõrn lootus võita veel seegi valikvõistlus. Kohtadega 18 ; 35* ; 21 ; 21 ; 29 ; 6 . asun praeguse seisuga 42 kohal. Deniss on 20-s ja Argo 26-s. Karpakist lahutab mind 41 punkti, mis kuldgrupi jaoks pole sugugi võimatu.

Sõitudest oskan rääkida nii palju, et kõik sõidud on toimunud keskmise või veidi tugevama tuulega. Laine on olnud tihe ja tihti ka erinevast suunast tuulega, nagu tänagi.

Tänane esimene sõit, kokkuvõttes siis juba viies mul kahjuks ebaõnnestus, kuna suutsin teine krüss sõita absoluutselt valele poole. Peale selle ei suutnud end korralikult käima saada. Teiseks sõiduks suutsin kosuda ja sooritada hea stardi, mis andis mulle kohe algusest suurema grupi ees kerge edu. Üleval märgis suutsin olla neljas, seda kordasin ka teist korda ülemist märki võttes. Kahjuks said 2 venda bakstaagis minust mööda. Sellest hoolimata suutsin nüüdset kohta lõpuni hoida, finisheerides 6ndana. Sellist "boost"-i oligi vaja, et saada vajalikku enesekindlust kuldgrupi sõitude jaoks ja et ma suudaksin edaspidi samuti veidi eespool ikkagi sõita.

Muidu on siin väga mõnus, ilmad on kihvtid, kuid tuul on siiani olnud pisut liiga tugev selleks, et näidata seda tõelist vahet, mis minu ja Argo võimetel Karpaki omadega nõrgemates oludes on.

Hoidke pöialt! Annan endast alati parima, üritan edasi pushida. Eks siis näis, mis saab!
Musid, kallid!

1 comment:

Unknown said...

pöidlad on peos endiselt ja respekt. 6 koht on pehmeltöeldes NIII KÕVAAA :) hustli samamoodi kuldlaevastikus ka!!!