Tuesday, January 1, 2008

Head Uut aastat MUSID! (ja kõik, mis ma pean kirjutama, aga pole aega olnud)

Nagu pealkirigi ütleb, siis head uut aastat teile kallid! Loodan, et kõik teie südamesoovid täituvad ja õnnestumisi tuleb rohkesti ja tagasilööke väheseid!

Uus aasta läks minul siin 9 tunnise ees olemisega väga kenasti igal juhul. 2 korda lasti saluuti, 21.15 ja 00.00, teine loomulikult oli vingem ja kõrvad olid pärast lukus. Seejärel tuiasime veel veerand 4-ni linna peal, pärast mida rahulikult magama sättisin.
Aaa, kas ma unustasin mainida, et kõik see saluut ja muu toimus 35 kraadises kuumuses, päeval oli olnud aga 42, mis tähistas ka Melbourne-i linna 2007 aasta rekordit. Läänes oli 48 kraadi, aga no mis see paar kraadi siia sinna ikka enam on, eks?!
Nii, räägin nüüd teile asjast ka: ikka sellest, milleks ma siia tulin, purjetamisest.

30. detsember oli väga pikk ja soe päev, tegime 3 sõitu. Esimene sõit suutsin teha super stardi, üleval märgis oli esikümnes. Kuna tuul oli veel suhteliselt tugev, siis minu jõuvarud nii kaua ei kestnud kui tugevatel meestel ning terve sõidu vältel suutsin koguaeg natukene langeda. Viimane krüss tekkisid jällegi veel täpiks i peale jällegi tehnilised probleemid, mille tulemusel veel natukene langesin. Finishisse jõudsin siiski 19-ndana, mis pole kõige hullem. Mida aeg edasi, seda rohkem tuul vaikima hakkas. Tegime 2 sõitu veel, kohad vastavalt 9-s ja 12-s, mis oli nii halbade startidega nagu ma suutsin teha siiski siiani 2 mu parimat sõitu. Kuna teised head sõitjad suutsid startides suhteliselt palju riskida ning 30-nda detsembri viimases sõidus, kokku 5-ndas, tegigi 20 võistlejat valestardi. See mängis kokkuvõtlikutes tulemustes trumbid kätte minule, sest valestardi eest saab võistleja viimase koha punktid + 1. Seega said kõik need 20 võistlejat kohe 1 sõidu eest 65 punkti, kuna meil on kaks gruppi, kuid see selleks. Ühesõnaga, peale 5-t sõitu hoidsin ma 22-st kohta, see tähendas, et tõusin võrreldes esimese päevaga veel tubli 14 kohta.

31. detsembril tõsteti start tänu sellele, et ilmateada lubas päevaks 42 kraadi varasemaks, täpsemalt kella 10-ks, mis tähendas, et pidin kodust juba pool 7 väljuma. See on ka põhjus, miks ei jõudnud midagi kirjutada. 5 tundi sain magada, mida on eriti võistluse ajal liiga vähe! Nii, tuul oli eile igatahes minule igati sobiv-vaikne. Ilm oli üldse ilus, pilvi polnud ja nagu juba öeldud, oli kella 12-ks umbes 42 kraadi.

Sõidust: Stardid olid mul eile kõigele vaatamata alla poole igasugust arvestust. Õnneks suutsin end mõlemas sõidus tagant ette otsa purjetada. Mõlemas sõidus sain kirja 7-nda koha, mis olid jällegi siiani mu parimad tulemused. Siiski, tunne on selline, et ruumi on rohkemaks: mõned tuulepööramised jäid ära kasutamata ning kui stardid korda saaks, kes teab, mis siis tulla võiks?

Igatahes, kuna peale 7-t sõitu, mis nüüdseks peetud, läks ka 1 halvim skoor maha, seega said osad oma valestartidest lahti, tõstes neid tulemustes ette poole. Tänu sellele minu seitsmendad kohad mind ei tõstnud ja koht ikka sama, 22. Tegelikult peaks olema 21, loodame, et tulemused parandatakse ära:)

Täna oli vaba päev ja tegimegi täis puhkepäeva. 3-ni istusin kodus ning peale seda tegime natukene turistitööd. Käisime Okeanaariumis ja 89-ndal korrusel, maailma kõrgeimas elumajas vaateplatformil vaadet nautimas. Väga vajalik päev lõõgastamiseks, et homme jälle töövalmis olla.

Panen nüüd pilte ka üles, ka lubatud kriketipildi:

70000 inimest

Vee värv meie moodi
Vee peale minek
Kommenteerida võite ka rohkem:) tore on lugeda neid. Kadri väga tubli oled!:D
Rohkem praegu ei oskagi kirjutada. Take Care!

4 comments:

Svea said...

Hei-hei! Saadame sulle kaugele maale uue aasta tervitusi! Ja hoiame sulle pöialt:) Kertu-Aliis&Co

lauri said...
This comment has been removed by the author.
lauri said...

head uut aastat sulle ja kõigile teistele seltsilistele sinna kaugele maale siis....lase siis samas vaimus edasi...see pilt kus te kõik rannast vee peale lähete see on lagi....

Kadri Koop said...

HEAD UUT KARLA !!!
Su üleskutse kandis väikest vilja ma vaatan.
See ilm on seal küll ettekujutamatult kuum, õnneks mere peal on väike tuul. Vähemalt oletan, et see tooks leevendust. Üritasin ennast ette kujutada sellise võistlusgraafiku keerises -HULL !! Aga sa oled ikka väga vapper !
Ega siinsest elus polegi nagu midagi väga kirjutada. 2008 sai sisse lastud ja nüüd jälle hea rahulik. Hakkan siin juba koolilainele end sättima ja ajaloo olümpiaadiks õppima.
Igatahes, ole stike !!